ACIMAK,ACVE (Medine'de yetişen bir hurma cinsi),ACI ŞEYLER,ACUZE (Yaşlı kadın),AÇ BİR ADAM,AÇGÖZLÜ,AÇIKGÖZ,AÇILIŞ,AÇMAK,AD (İsim),ADA,ADAK,ADALE,ADA SOĞANI,ADA TAVŞANI,ADAM,ADAVET (Düşmanlık),ADAY

 


🌹ACIMAK: Rüyada yetime ve fakire karşı acıdığını görmek mağfirete, kendisinin acıdığını görmek, gufrana, ilâhî rahmetin üzerine nail olduğunu görmek, nimete ve rızkın artmasına delâlet eder.. Kendisini Rahîm, çok merhametli ve sevinçli halde görmek, Kur'ân-ı Kerim'i hıfza delâlet eder.

🌹ACVE (Medine'de yetişen bir hurma cinsi): Rüyada bu hurmayı görmek, temiz, pâk, helâl ve sayısız mala delâlet eder. Yine bu hurmanın kurusunu görmek, hastalıktan şifaya işarettir.

🌹ACI ŞEYLER: Rüyada acı şeyler yediğini görmek, keder ve kötürümlükle tâbir olunur. Rüyada acı biber yediğini görmek, biberler taze ve yeşil ise, sıhhat ve afiyete, dövülmüş halde kara veya kırmızı biber ise, fena bir haber almaya delâlet eder.

🌹ACUZE (Yaşlı kadın): Rüyada çirkin ve yaşlı bir kadın görmek, uzun ömre delâlet eder. Bazı kere de dünyalığa işarettir.

🌹AÇ BİR ADAM: Rüyada yardıma muhtaç aç bir adam görmek, ona yardım etmeye, açın elinden yiyeceğini aldığını görmek, yardım şöyle dursun, onun aleyhinde bulunmaya delâlet eder.

🌹 AÇGÖZLÜ: Rüyada birini veya kendini aç gözlülük halinde görmek, hafif bir hastalığa işarettir.

🌹 AÇIKGÖZ: Rüyada açıkgöz birini görmek, sabırsızlığa işarettir. Bazı kere de hırs ve tama' ile tâbir olunur..

🌹AÇILIŞ: Rüyada herhangi bir yerin açılışını görmek veya orada bulunmak, ferah ve iyi günlere delâlet eder...

🌹AÇMAK: Bir kimsenin rüyada bir kilit veya kapı açtığını görmesi, rızkın kolay kazanılacağına işarettir.

🌹 AD (İsim): Kişinin rüyada isminin değiştiğini görmesi, hayra, saadet ve selâmete işarettir. Güzel bir isimle kendisine hitap edildiğini görmek, izzet ve şerefe delâlet eder. Kör, topal, aksak ve sevimsiz bir isimle hitap edildiğini görmek, çirkin bir nam ile anılmaya delâlet eder..

🌹ADA: Rüyada ada görmek, ele girecek para ile tâbir olunur. Adaya çıkmak, adadan bir şey almak, mirasa konmaya işarettir. Kendisi tarafından adaya bir şey götürmek ise, veraset ilâmı almaya delâlet eder. Rüyada bir adadan ayrıldığını görmek, malın zarara uğrayacağına işarettir.

🌹ADAK: Kişinin rüyada bir şey adadığını görmesi, hayırlı bir işe önder olacağına işarettir. Nezrettiğini yerine getirdiğini görmek, yeni bir iş tutmaya; adak satın almak da, muradına ermeye delâlet eder.

🌹 ADALE: Rüyada adale görmek, vücut bakımından zayıflığa işarettir ve sıhhatin bozulacağına delâlet eder.

🌹 ADA SOĞANI: Ada soğanı görmek, günah ve kötülükle yâd edilen bir kimseye delâlet eder. Elinde ada soğanı olduğunu görmek, kötülüklere meyletmekle tâbir olunur.

🌹ADA TAVŞANI: Rüyada ada tavşanı görmek, bahtın açıklığına işarettir.. Görülen tavşan beyaz ise, evlenmek ile tâbir olunur.

🌹ADAM: Rüyada herhangi bir adamı görmek, yeni bir arkadaş edinmeye işarettir.

🌹 ADAVET (Düşmanlık): Rüyada düşmanlık hâli görmek, dostluğa, arkadaşlığa işarettir. Bazı kere de tam tersi, kine, zulme, eziyete delâlet eder.

🌹 ADAY: Kişinin kendisini rüyada herhangi bir iş için aday mevkiinde görmesi, eğer hakikaten böyle bir işde aday ise, kazanacağına delâlet eder. Eğer aday değilse, hayatta muvaffakiyete işarettir..

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Ehl-i Kalem

Yayınlamadan önce mutlaka okur ve bilgilerimi güncellemiş olurum.. Rüya te'vili ve tefsiri özel ilgi alanımdır. Favori kitaplarım tasavvuf ve tefsir ağırlıklıdır.

2 Yorumlar

  1. Güzel bir yazı olmuş. Baktım ama yakın zamanda rüyamda bunları görmedim sanırım. 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Arkadaşlarım rüya yorumlarımın isabet ettiğini söylerler bende kendimi geliştirmek adına hem okuyor hem de yayınlıyorum bazen unutuyorum 😊

      Sil
Daha yeni Daha eski